Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


beduk kat masjid di parit aper ntah
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
beduk kat masjid



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 6-Mar-2006 12:29
A trip to Johor...
hari Jumaat lepas, aku ngan kakak aku gi johor tuk menghadiri kenduri kawen kawan opis aku..alang-alang dah sampai sana, aku, kakak aku dan adik aku sakan ler berjalan...gi rasa masak asam pedas yang femes di Parit Jawa..harga pun murah jer..memang sedap dan puas hati..rasa lokan bakar yg masin... :P on our second day in Johor, kitorg gi kenduri kat Yong Peng sebelum meneruskan penjelajahan ke Ayer Hitam pastu pusing ke Tanjung Emas...hari Ahad, aku ngan kakak aku bertolak balik ke KL selepas kitorg mandi kat masjid sebab takder air (ehehehe) dan kitorg singgah ke Zoo Melaka..beh tempat tuh..sebab diernyer style ala2 safari yg mana kita leh dok dekat ngan haiwan..tak macam Zoo Negara..nak tgk binatang kena guna teropong..sebab jauh sgt..eheheh..tp, memandangkan gambar2 di ambik guna kamera enpon, so, byk la gambar yg tak clear..dulik..janji ada gambar LOL LOL LOL ahahahaha...

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.